Wil je adverteren op mijn website? Dat is ook mogelijk! Ik heb heel wat informatie op mijn website over snel surfen op het internet, maar dan nog is er genoeg ruimte om te adverteren. Lees maar gerust verder. Ik laat je eerst weten hoeveel mensen gemiddeld een advertentie op mijn site bezichtigen. Vervolgens laat ik je weten wat mijn prijzen zijn omtrent het adverteren en tot slot verwijs ik je naar een contactformulier waarmee je contact kan maken met mij.

 

Prijzen

Het maakt helemaal niet uit waarover je wilt adverteren (zolang het tussen behoorlijke grenzen ligt natuurlijk). Na wat calculaties te hebben gedaan kom ik op de conclusie dat ongeveer 62 gebruikers van mijn website klikken op een advertentie. Voor gebruikers tussen de achttien en de vijfentwintig jaar geldt dat zij op ongeveer 79 advertenties per maand klikken. Jouw advertenties zullen dus door veel gebruikers gezien worden. Ik kan met trots zeggen dat mijn klanten tot nu toe helemaal tevreden zijn omtrent het adverteren en ik kan met genoeg zelfverzekerheid zeggen dat jij ook tevreden zal zijn met de advertenties. Mijn prijzen zien er als volgt uit:

  • 55 Euro’s voor een (1) banner
  • 100 Euro’s voor twee (2) banners
  • 140 Euro’s voor drie (3) banners

 

Contact

Ben je nog geïnteresseerd in het adverteren op mijn website en vind je de prijzen redelijk? Dan kan je nu contact opnemen met mij. Daarvoor moet je het onderstaand contactformulier invullen en naar mij verzenden. Ik laat je alvast weten dat geen van je persoonlijke gegevens gedeeld zullen worden met een derde partij. Ik respecteer de privacy van mijn medemens te veel om dat te doen. Nadat je het formulier hebt verzonden zal ik het onder ogen krijgen waarna ik binnen drie tot vijf dagen een antwoord voor je zal sturen. Voor het geval dat je binnen die periode geen antwoord van mij hebt gehad, kan je persoonlijk een e-mail naar mij sturen. Mijn e-mailadres staat in het contactformulier vermeld.

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken. Ik doe de groet en ik hoop dat je een fijne dag hebt.