Indien je interesse hebt in hetgeen dat ik op mijn website heb geschreven, kan je ook contact opnemen met mij. Dat doe je door het contractformulier, dat vlak beneden te vinden is, in te vullen. In het formulier zal jij de nodige gegevens moeten vermelden. Ik weet zeker dat je jezelf afvraagt of dit wel veilig is. Daar over wil ik je zeggen om je niet druk te maken. Ik beloof je dat ik jouw persoonlijke gegevens nooit met een andere partij zal delen. Ik heb deze gegevens nodig zodat ik weet waarover jij precies vragen over hebt. Nadat je het formulier hebt ingevuld zal je het indienen op de website. Daarna zal ik het bekijken en binnen drie tot vijf dagen contact opnemen met je. Ik weet dat drie tot vijf dagen tegenstellend is met wat ik heb geschreven over supersnel surfen op het internet, maar ik hoop dat je daarmee wat rekening kan houden aangezien ik het nogal druk heb met dit werk.

Ik wil je ook laten weten dat je me van alles en nog wat kan vragen in het contactformulier. Het is mijn taak om geïnteresseerden te helpen met alles waarover zij vragen hebben. Ik hoop daarom ook om zo snel mogelijk een antwoord voor je te sturen nadat ik jouw vragen heb gelezen. Indien je binnen de drie tot vijf dagen geen antwoord hebt gehad van mij, kan je me altijd een e-mail sturen. Mijn e-mailadres staat in het contactformulier.

 

Met nieuwe zakenrelaties beginnen is een van mijn favoriete aspecten van dit werk, daarom kijk ik ernaar uit om mee te werken. Ik hoop dat jij ook ernaar uitkijkt. Ik doe je de groet en ik hoop dat ik snel van je zal horen.