Je vind het vast wel interessant om informaties te verschaffen via het internet? Maar de website moet er ook aantrekkelijk en overzichtelijk eruit zien. Heb je tips, ideeën of suggesties voor de website? Deel dit graag met ons via het contactformulier, zodat we jou beter van dienst kunnen zijn. Jij als klant staat centraal en dient een goede service te krijgen via onze website.

 

Wij van ICT-traders houden ons bezig met internetdiensten zoals het supersnel surfen op het internet of e-mailen. Er zijn een tal van problemen die kunnen optreden tijdens het surfen, zoals een trage internetverbinding, vastzitten tijdens het downloaden of tijdens het kijken naar een film. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het een moeilijke situatie waarbij onze ICT-medewerkers persoonlijk langs moeten lopen.

En soms is het heel simpel en kun jij het ook oplossen. Op ons website vind je de instructies hoe je dit kan oplossen of je kunt ons persoonlijk contacten. Wij helpen je graag door middel van instructies. Vind je het handiger als de instructies in de vorm van een video of foto worden gegeven?

 

Vind je iets niet leuk op onze website of is het moeilijk te begrijpen? Je kunt ons tips sturen die wij kunnen gebruiken om de website te vorderen. Er zijn enkele punten waarop we letten tijdens het maken van een website zoals:

 

Design

Niet elke website kan open in je mobiel, sommige van de websites zijn beter te lezen op een computer. Dit is niet altijd handig, omdat de meeste van ons gelijk informatie willen en het niet mogelijk is gelijk een computer te raadplegen.

 

Menu

Je vind het vast wel leuk als je op het menu klikt en er een aantal mogelijkheden beschikbaar zijn. Zo weet je precies waarheen je moet klikken om de juiste informatie te krijgen. Zeer handig!

 

Lay-out

Een website moet aantrekkelijk zijn met kleurrijke foto’s, teksten en eventueel video’s. Natuurlijk moet alles op de juiste plek zijn, zodat de website er netjes uitziet.

 

Vind je dat er iets ontbreekt in 1 van deze punten? Misschien teveel tekst of ontbrekende menu’s, dan horen wij het graag! Heb je andere tips of suggesties los van de punten waarop wij letten, geef dat graag door. Wij van ICT-traders streven naar meer bezoekers voor het geven van top service. Ons doel is dat de website op het eerste gezicht heel duidelijk moet zijn voor jou als bezoeker. Aarzel niet en wees heel openlijk met de veranderingen, wij stellen het zeer op prijs. Onze medewerkers reageren zo spoedig mogelijk.